Funktioner

Integrationer

Verksamhetskoll gör integrationer enkla och effektiva. Koppla samman ditt affärssystem med oss, oavsett om du använder Fortnox, Microsoft Business Central eller Hogia. Vi tar hand om datasammanställningen och skapar insikter som hjälper ditt företag att växa. Istället för att känna dig överväldigad av teknisk komplexitet, kan du nu ägna tiden åt att fokusera på vad du gör bäst – att driva ditt företag framåt. Med Verksamhetskoll förvandlas ditt affärssystem till en nyckel till framgång

Fortnox

Fortnox är en av Sveriges ledande leverantörer av molnbaserade affärssystem för små och medelstora företag. Med Verksamhetskoll kan du enkelt integrera ditt Fortnox-system för att få tillgång till kraftfulla rapporterings- och analysverktyg. Genom att kombinera ditt befintliga Fortnox-system med Verksamhetskolls Business Intelligence-funktioner, kan du optimera din verksamhet, minska kostnader och göra mer informerade affärsbeslut.

Microsoft Business Central

Microsoft Business Central är en komplett affärslösning designad för att hjälpa företag att hantera sina finansiella och operationella processer. Med Verksamhetskolls sömlösa integration med Microsoft Business Central kan du maximera värdet av dina affärsdata och få insikt i ditt företags prestanda på ett sätt som inte tidigare varit möjligt. Med vår lösning får du tillgång till kraftfulla analyser och prognoser som hjälper dig att driva din verksamhet framåt.

 

Hogia

Hogia erbjuder en rad olika affärssystem som täcker många olika sektorer, från transport till bokföring och löne-hantering. Oavsett vilket Hogia-system du använder kan du med fördel integrera det med Verksamhetskoll. Denna integration låter dig dra full nytta av Hogias omfattande funktionalitet samtidigt som du får tillgång till de djupgående analysverktygen från Verksamhetskoll. Detta ger dig bättre förståelse för dina data och hjälper dig att fatta bättre beslut för att främja företagets tillväxt och lönsamhet.

Verksamhetskoll är ett komplett budget- och analysverktyg med visualiserad redovisning. Den molnbaserade Plug & Play-appen är det enda BI-verktyget ni behöver för att få full kontroll över företagets ekonomi – oavsett vilket affärssystem ni använder och oavsett vilka enheter ni kopplar upp er från. Med Verksamhetskoll får ni en flexibel, standardiserad Business Intelligence-lösning som fungerar på alla plattformar, utan installationer eller specialkopplingar.
Vi stödjer för närvarande integration med Fortnox, Microsoft Business Central och Hogia. Vi arbetar ständigt för att lägga till fler affärssystem i vår lista över stödda integrationer.
Nej, vi har utformat vår lösning för att göra integrationen så enkel och smidig som möjligt. Vi finns alltid till hands för att hjälpa till om du behöver det.
Nej, integrationen påverkar inte prestandan på ditt befintliga affärssystem. Verksamhetskoll arbetar i bakgrunden för att samla, analysera och presentera din data, utan att påverka ditt system.
Du behöver bara ett konto hos Verksamhetskoll och tillgång till ditt affärssystem. Vi finns alltid till hands för att hjälpa till om du behöver det.

Boka en kostnadsfri demo 

Är ni intresserade av att börja använda er av Business Intelligence via Verksamhetskoll men är osäkra på vilken version som passar ert företag bäst? Cenny Håveland på Aditor AB, håller gärna i en personlig demo av Verksamhetskoll för att förklara mer ingående hur alla delar fungerar utifrån just era behov och förutsättningar. Introduktionen kan även hållas med era egna data om så önskas efter påskrivet sekretessavtal. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Boka in en demo och få koll på er verksamhet redan idag! 

Vill ni lära er mer om hur Verksamhetskoll fungerar kan ni även besöka vår Youtubekanal och ta en titt på vår videomanual. Kanske hittar ni även svaren på era frågor här i vår FAQ.