Anpassningar & integrationer

Verksamhetskoll som DU vill ha det!

Verksamhetskoll strävar efter att vara en lösning som växer och anpassas efter våra kunders unika behov. Utöver våra branschanpassade moduler (bygg, fastighet, flygplats, kommun), erbjuder vi skräddarsydda anpassningar för att tillgodose specifika krav och önskemål. Våra skräddarsydda anpassningar omfattar:

  • Modulutveckling: Vi utvecklar specialdesignade moduler som kan integreras sömlöst med Verksamhetskolls befintliga funktioner, för att möta specifika behov inom olika branscher och sektorer.
  • Anpassning av funktionalitet: Vi erbjuder justering av befintlig funktionalitet för att tillföra anpassade egenskaper som efterfrågas av våra kunder.
  • Systemintegration: Vi säkerställer smidig integration med andra affärssystem och datakällor, och skapar därmed en centraliserad och effektiv arbetsyta som sammanför all nödvändig information.
  • Anpassade rapporter och dashboards: Vi utformar anpassade rapporter och dashboards som tillgodoser specifika informationsbehov och beslutsstöd, samt möjliggör en djupare insikt och analys.
Verksamhetskoll är ett komplett budget- och analysverktyg med visualiserad redovisning. Den molnbaserade Plug & Play-appen är det enda BI-verktyget ni behöver för att få full kontroll över företagets ekonomi – oavsett vilket affärssystem ni använder och oavsett vilka enheter ni kopplar upp er från. Med Verksamhetskoll får ni en flexibel, standardiserad Business Intelligence-lösning som fungerar på alla plattformar, utan installationer eller specialkopplingar.
Vi stödjer för närvarande integration med Fortnox, Microsoft Business Central och Hogia. Vi arbetar ständigt för att lägga till fler affärssystem i vår lista över stödda integrationer.
Nej, vi har utformat vår lösning för att göra integrationen så enkel och smidig som möjligt. Vi finns alltid till hands för att hjälpa till om du behöver det.
Nej, integrationen påverkar inte prestandan på ditt befintliga affärssystem. Verksamhetskoll arbetar i bakgrunden för att samla, analysera och presentera din data, utan att påverka ditt system.
Du behöver bara ett konto hos Verksamhetskoll och tillgång till ditt affärssystem. Vi finns alltid till hands för att hjälpa till om du behöver det.

Boka en kostnadsfri demo 

Är ni intresserade av att börja använda er av Business Intelligence via Verksamhetskoll men är osäkra på vilken version som passar ert företag bäst? Cenny Håveland på Aditor AB, håller gärna i en personlig demo av Verksamhetskoll för att förklara mer ingående hur alla delar fungerar utifrån just era behov och förutsättningar. Introduktionen kan även hållas med era egna data om så önskas efter påskrivet sekretessavtal. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Boka in en demo och få koll på er verksamhet redan idag! 

Vill ni lära er mer om hur Verksamhetskoll fungerar kan ni även besöka vår Youtubekanal och ta en titt på vår videomanual. Kanske hittar ni även svaren på era frågor här i vår FAQ.